BØGEBJERG IF

Betaling af kontingent

halbooking

Senior Idræt

Det er vigtigt at have afslappet tøj på , som man kan bevæge sig i, men det behøver absolut ikke at være den nyeste model indenfor  sportstøj. Det er nødvendigt med indendørs sko. Der er mulighed for omklædning og bad i hallen.

Aktiviteter efter den fælles opvarmning og styrketræning kan fx være badminton, skumtennis, bordtennis, bowls, tæppecurling, hockey, ringo, høvdingebold eller forskellige andre lege og øvelser, som vi finder på hen ad vejen.

Som trænere for Senioridræt, er der 3 ting, som er vigtige for os, nemlig:

1.  Styrketræning er meget vigtigt, fordi den giver så mange gevinster. Vi får større styrke til hverdagens udfordringer. Vi øger vores forbrænding – også i hvile, dvs. vi kan tillade os at spise lidt mere. Vi styrker vores knogler, hvilket er et effektivt våben imod knogleskørhed. Vi forebygger skader og smerter, og vi forbedrer vores kropsholdning. Derfor styrketræner vi hver gang!
  2.  Det skal være sjovt at dyrke sport – vi må meget gerne få grinet lidt! Så derfor laver vi også nogle fjollede ting ind imellem, som får smilet frem på læberne.
  3.  Det sociale samvær er også meget vigtigt! – så derfor nyder vi Stigs kaffe/te og franskbrød efter træning, og vi får en hyggelig snak efter strabadserne.

Flemming og Hanne

SMART Training

Vælg SMART Training i Bøgebjerg IF fordi det:

• Forbedrer din koncentration
  • Gør hjernen mere effektiv
  • Forbedrer din hukommelse
  • Styrker din balanceevne og koordination
  • Styrker din indlæringsevne
  • Forbedrer dit samsyn, så det bedre kan styre og time dine bevægelser
  • Gør dig bedre til at træffe beslutninger

SMART Training er for dig, der gerne vil styrke din hjernes ydeevne og kapacitet.

For at holde hjernen i topform, skal den løbende have nye udfordringer, der kræver koncentration og fokus.

Træningen består af fysiske øvelser og lege, der både udfordrer din motorik, dine sanser og din logik og derfor kræver din fulde koncentration. Øvelserne er ikke fysisk hårde, men det er din hjerne, som kommer på arbejde. Træningen foregår på hold på 12 – 20 personer, hvor der er fokus på det sociale aspekt. Det skal være sjovt at træne!

Påklædning: afslappet tøj, som man kan røre sig i.

Tilmelding til Hanne Borup tlf. 23 47 11 55