1. december 2021

OK Benzin støttekroner

Det er forbi at I tanker ved OK Benzin at vi nu har fået 27.400 kr. til klubkassen. Er du i tvivl om hvorvidt din klubstøtte går til Bøgebjerg IF, når du tanker, så kan du ringe til OK Benzin på tlf.nr.: 7010 2033 – husk at have dit OK kort klar. Eller du kan tjekke det i appen eller på hjemmesiden.

Vi håber, at endnu flere vil støtte Bøgebjerg fremadrettet! Husk at I støtter, uden at I selv skal gøre andet end at tanke jeres benzin eller diesel på en OK tank. Uanset på hvilken OK tank I tanker og betaler med jeres OK kort, så støtter I Bøgebjerg IF.

Se alle nyheder