27. august 2020

Når du vil oprettet dig som medlem

Inden du kan tilmelde dig et hold skal du være oprettet som medlem. Du skal kun oprette dig som medlem en gang uanset hvor mange hold du vil tilmeldes, og din medlemsoprettelse gælder også fra sæson til sæson. Så er du en gang oprettet som medlem skal du ikke gøre det igen.

For at oprette dig som medlem skal du klikke på “nyt medlem - opret dig her” (øverst til højre) på forsiden
Rul ned på siden og klik på “opret profil” - her opretter du dig som medlem.
Herefter modtager du en mail med en adgangskode og du er nu oprettet som medlem i Bøgebjerg IF. Dette skal kun gøres en gang, fremover vil du være oprettet som medlem og du kan tilmelde dig de ønskede hold.

Når du vil tilmelde dig et hold finder du holdet under de små ikoner.

Klik på det ønskede ikon, rul ned og find holdet
Klik på “tilmeld” ud for holdet
Her logger du ind med den kode du har modtaget på mail og tilmelder og betaler.

Hvis du får problemer må du meget gerne kontakte Helle Clausen på hecl@fmk.dk eller på 51158479 (helst på SMS)

Se alle nyheder