Fest Menu
Kuvertpris for forret, buffet og dessert er kr. 245,00. pr. person. Børn under 10 år 122,50 kr. OBS OBS - Der skal minimum bestilles 35 kuverter !
Der vælges 1 forret.
I buffeten vælges:
3 slags kød , 3 slags kartofler, 3 slags salater
1 dessert.
Forret:
- Laksefad: Varmrøget laks på fad med rejer, asparges, citron, hjemmelavet dressing og flutes.(20 kr. ekstra pr. person)
- Tapas: Bruchetta, laks med rygeostcreme, tomat/mozzarella/basilikum på pind, pølse svøbt i bacon, dadel svøbt i bacon, tunwrap, chorizopølse, serranoskinke, brød, saltede mandler, oliven, pesto, humus og rugbrødssnack(20,00 kr ekstra pr. person).
- Sliders (små mini burgere) vælg mellem chrispy kylling, pulled pork eller alm burger.
- Hønsesalat i glas med flutes
- Tarteletter: Høns i asparges.
- Rejecocktail: Salat, asparges og flutes
- Tunmousse med dressing og flutes
Buffet:
Kød:
- Oksemørbrad med årstidernes grønsager (20 kr. ekstra pr. person).
- Glaseret skinke med sennep og farin.
- Kyllingebryst fyldt med flødeost, hvidløg, soltørrede tomater indbundet i bacon
- Tærte med skinke/porrer, laks/spinat, broccoli/feta og pinjekerner m.fl.
- Porchetta – italiensk rullesteg med urter og hvidløg
- Langtidsstegt nakkefilet (pulled pork) med coleslaw
- Spareribs
Kartofler:
- Petit Kartofler vendt i krydderier eller sesam/havsalt.
- Pommes Anna med timian og smeltet smør
- Halve bagte kartofler med hvidløg- og persillesmør.
- Flødekartofler
- Friturestegte pommes.
- Hasselbagte kartofler.
- Kartoffeltårne med bacon
- Ovnbagte rodfrugter
Salater:
- Salatbar med oliven, hvidløg, croutoner, agurker, fine ærter, majs, feta, tomater, m.m.
- Tomatsalat med mozarella, rødløg og oliven.
- Broccolisalat med rødløg, rosiner, solsikkekerner og bacon.
- Bønnesalat med rødløg, feta, pebersnack og cherrytomater.
- Bulgursalat med feta, tomater, agurk, persille og ristede pinjekerner.
- Melonsalat.
- Rødbedesalat
- Spidskålssalat
- Rodfrugtsalat med ruccula
- Årstidenssalat
Tilbehør:
- Madbrød
- Bearnaisesovs
- Rødvinssovs
Dessert:
- Islagkager med frugtfad (serveres som buffet)
- Pandekager med is (serveres som buffet).
- Brownie: Brownie med is og frisk frugt
- Hindbærmousse (portioneanrettet)
- Chokolademousse (portioneanrettet)¨
- Citronfromage (portionsanrettet)
Kaffe:
- Kaffe med sødt 35 kr. pr peron.
- Kaffe uden sødt 20 kr.
Natmad:
- Fransbrød m. ost og Franskbrød m. rullepølse 45 kr.
- Hotdogs – 2 stk. med alt tilbehør kr. 55,00 pr. person.
- Aspargessuppe med kødboller kr. 55,00 pr. person.
- Kartoffelsuppe med porre/bacon fyld kr. 55,00 pr. person
- Pålægsfad med nybagte boller kr. 60,00 pr. person.
- Ostebord med kiks og franskbrød 60 kr. pr. person
- Hjemmelavet Pizza 60.00kr. pr. person
Drikkelse:
- Sodavand kr. 18,00
- Øl kr. 22,00
- Hvidvin kr. 135,00
- Rødvin kr. 155,00
- Velkomstdrink 25 kr pr. person
- Dessertvin og portvin til desserten 25 kr. pr person.
- Fri drikkelse 175 kr pr person bestående af: Velkomstdrink, hvidvin til forret, rødvin til hovedret, portvin eller dessertvin til dessert. Cognac og bailey til kaffen. Derudover øl og sodavand og sluch ice. (7 timer) efter de 7 timer, beregnes en merpris som aftales med Stig
Leje af lokale kr. 2000,00
Opdækning og leje af duge kr. 1300,00kr
Fri Sluch ice 600 kr
Personale 175 kr. pr. time (ca. 1 personale pr 25. gæst)
Antal af serveringspersonale aftales med Stig
Kontakt:
Stig Fabricius
+45 2180 4511
fabriciusstig@gmail.com