Fest Menu

Kuvertpris for forret, buffet og dessert er kr. 245,00. pr. person.  Børn under 10 år 122,50 kr. OBS OBS - Der skal minimum bestilles 35 kuverter !

Der vælges 1  forret. 
I buffeten vælges: 

3 slags kød , 3 slags kartofler, 3 slags salater

1 dessert.

Forret:

  • Laksefad: Varmrøget laks på fad med rejer, asparges, citron, hjemmelavet dressing og flutes.
  • TapasBruchetta, laks med rygeostcreme,  tomat/mozzarella/basilikum på pind, pølse svøbt i bacon, dadel svøbt i bacon, tunwrap, chorizopølse, serranoskinke, brød, saltede mandler, oliven, pesto, humus og rugbrødssnack(10,00 kr ekstra pr. person).
  • Laksetallerken: Lakserillette og røget laks med avocadocreme på rugbrødschips
  • Hønsesalat på ananasring
  • Tarteletter: Høns i asparges.
  • Rejecocktail: Salat, asparges og flutes
  • Tunmousse: Med dressing og flutes (på fad) 

 

Buffet:

Kød:

  • Oksemørbrad med årstidernes grønsager  (15 kr. ekstra pr. person).
  • Glaseret skinke med sennep og farin.
  • Kyllingebryst fyldt med flødeost, hvidløg, soltørrede tomater indbundet i bacon
  • Kalveculotte med årstidernes grønsager 
  • Tærte med skinke/porrer, laks/spinat, broccoli/feta og pinjekerner m.fl. 
  • Porchetta – italiensk rullesteg med urter og hvidløg
  • Langtidsstegt nakkefilet (pulled pork) med coleslaw 
  • Spareribs
  • Fyldt kalkunbryst i baconsvøb, med fyld af soltørrede tomater og flødeost.


Kartofler:

  • Petit Kartofler vendt i krydderier eller sesam/havsalt.
  • Pommes Anna med timian og smeltet smør
  • Halve bagte kartofler med hvidløg- og persillesmør.
  • Flødekartofler
  • Friturestegte pommes.
  • Hasselbagte kartofler.
  • Kartoffeltårne med bacon
  • Ovnbagte rodfrugter


Salater:

  • Blandet salat med oliven, hvidløg, croutoner, agurker, fine ærter, majs, feta, tomater, m.m.
  • Tomatsalat med mozarella, rødløg og oliven.
  • Broccolisalat med rødløg, rosiner, solsikkekerner og bacon.
  • Bønnesalat med rødløg, feta, pebersnack og cherrytomater.
  • Bulgursalat med feta, tomater, agurk, persille og ristede pinjekerner.
  • Melonsalat.
  • Rødbedesalat
  • Spidskålssalat 
  • Årstidenssalat 

Tilbehør:

Dessert:

  • Islagkager med frugtfad (serveres som buffet).
  • Ostebord (serveres som buffet).
  • Pandekager med is (serveres som buffet).
  • Brownie : Brownie med is og frisk frugt
  • Hindbærmousse (portioneanrettet)
  • Chokolademousse (portioneanrettet)¨
  • Citronfromage (portionsanrettet) 

 Kaffe:

  • Kaffe med sødt 30 kr. pr peron.
  • Kaffe uden sødt 15 kr. 

Natmad:

  • Fransbrød m. ost og Franskbrød m. rullepølse 35 kr. 
  • Hotdogs – 2 stk. med alt tilbehør kr. 45,00 pr. person.
  • Hønsekødssuppe med kød og melboller kr. 45,00 pr. person.
  • Aspargessuppe med kødboller kr. 45,00 pr. person.
  • Pålægsfad med nybagte boller kr. 45,00 pr. person.

Drikkelse:

  • Sodavand kr. 14,00 
  • Øl kr. 18,00
  • Hvidvin kr.  110,00
  • Rødvin kr.   135,00
  • Velkomstdrink 15 kr pr. person
  • Dessertvin og portvin til desserten 15 kr. pr person. 
  • Fri drikkelse 150 kr pr person bestående af: Velkomstdrink, hvidvin til forret, rødvin til hovedret, portvin eller dessertvin til dessert.  Cognac og bailey til kaffen. Derudover øl og sodavand  og sluch ice. ( 7 timer) 

Leje af lokale kr. 1.600,00 

Opdækning og leje af duge kr. 1100,00kr   

Fri Sluch ice 600 kr

Personale 175 kr. pr. time (ca. 1 personale pr 25. gæst)                                        

Antal af serveringspersonale aftales med Stig 


Kontakt:

Stig Fabricius
+45 2180 4511
stigfn@mail.tele.dk