Fest Menu

Kuvertpris for forret, buffet og dessert er kr. 245,00. pr. person.  Børn under 10 år 122,50 kr. OBS OBS - Der skal minimum bestilles 35 kuverter !

Der vælges 1  forret. 
I buffeten vælges: 

3 slags kød , 3 slags kartofler, 3 slags salater

1 dessert.

Forret:

  • Laksefad: Varmrøget laks på fad med rejer, asparges, citron, hjemmelavet dressing og flutes.(20 kr. ekstra pr. person) 
  • Tapas: Bruchetta, laks med rygeostcreme,  tomat/mozzarella/basilikum på pind, pølse svøbt i bacon, dadel svøbt i bacon, tunwrap, chorizopølse, serranoskinke, brød, saltede mandler, oliven, pesto, humus og rugbrødssnack(20,00 kr ekstra pr. person).
  • Sliders (små mini burgere) vælg mellem chrispy kylling, pulled pork eller alm burger.
  • Hønsesalat i glas med flutes
  • Tarteletter: Høns i asparges.
  • Rejecocktail: Salat, asparges og flutes
  • Tunmousse med dressing og flutes  

 

Buffet:

Kød:

  • Oksemørbrad med årstidernes grønsager  (20 kr. ekstra pr. person).
  • Glaseret skinke med sennep og farin.
  • Kyllingebryst fyldt med flødeost, hvidløg, soltørrede tomater indbundet i bacon
  • Tærte med skinke/porrer, laks/spinat, broccoli/feta og pinjekerner m.fl. 
  • Porchetta – italiensk rullesteg med urter og hvidløg
  • Langtidsstegt nakkefilet (pulled pork) med coleslaw 
  • Spareribs

Kartofler:

  • Petit Kartofler vendt i krydderier eller sesam/havsalt.
  • Pommes Anna med timian og smeltet smør
  • Halve bagte kartofler med hvidløg- og persillesmør.
  • Flødekartofler
  • Friturestegte pommes.
  • Hasselbagte kartofler.
  • Kartoffeltårne med bacon
  • Ovnbagte rodfrugter


Salater:

  • Salatbar med oliven, hvidløg, croutoner, agurker, fine ærter, majs, feta, tomater, m.m.
  • Tomatsalat med mozarella, rødløg og oliven.
  • Broccolisalat med rødløg, rosiner, solsikkekerner og bacon.
  • Bønnesalat med rødløg, feta, pebersnack og cherrytomater.
  • Bulgursalat med feta, tomater, agurk, persille og ristede pinjekerner.
  • Melonsalat.
  • Rødbedesalat
  • Spidskålssalat 
  • Rodfrugtsalat med ruccula 
  • Årstidenssalat 

Tilbehør:

  • Madbrød 
  • Bearnaisesovs
  • Rødvinssovs

Dessert:

  • Islagkager med frugtfad (serveres som buffet)
  • Pandekager med is (serveres som buffet).
  • Brownie: Brownie med is og frisk frugt
  • Hindbærmousse (portioneanrettet)
  • Chokolademousse (portioneanrettet)¨
  • Citronfromage (portionsanrettet) 

 Kaffe:

  • Kaffe med sødt 35 kr. pr peron.
  • Kaffe uden sødt 20 kr. 

Natmad:

  • Fransbrød m. ost og Franskbrød m. rullepølse 45 kr. 
  • Hotdogs – 2 stk. med alt tilbehør kr. 55,00 pr. person.
  • Aspargessuppe med kødboller kr. 55,00 pr. person.
  • Kartoffelsuppe med porre/bacon fyld kr. 55,00 pr. person
  • Pålægsfad med nybagte boller kr. 60,00 pr. person.
  • Ostebord med kiks og franskbrød 60 kr. pr. person
  • Hjemmelavet Pizza 60.00kr. pr. person

Drikkelse:

  • Sodavand kr. 18,00 
  • Øl kr. 22,00
  • Hvidvin kr.  135,00
  • Rødvin kr.  155,00
  • Velkomstdrink 25 kr pr. person
  • Dessertvin og portvin til desserten 25 kr. pr person. 
  • Fri drikkelse 175 kr pr person bestående af: Velkomstdrink, hvidvin til forret, rødvin til hovedret, portvin eller dessertvin til dessert.  Cognac og bailey til kaffen. Derudover øl og sodavand  og sluch ice. (7 timer) efter de 7 timer, beregnes en merpris som aftales med Stig

Leje af lokale kr. 2000,00 

Opdækning og leje af duge kr. 1300,00kr   

Fri Sluch ice 600 kr

Personale 175 kr. pr. time (ca. 1 personale pr 25. gæst)                                        

Antal af serveringspersonale aftales med Stig 


Kontakt:

Stig Fabricius
+45 2180 4511
fabriciusstig@gmail.com