Bliv sponsor i Bøgebjerg IF

Hvad kan du få for dit sponsorat

Da vi gerne vil hylde princippet "WIN - WIN" er det vigtigt, at sponsorerne for klubben får noget til gengæld for deres sponsorat.

Vi vil forsøge at eksponere vores sponsorer på bedste vis i lokalområdet og så vidt muligt rundt omkring i landet. Der er mange forskellige muligheder for eksponering:

• Tryk på spilletøj, paradedragter, overtrækstrøjer, bolde m.v.
  • Tryk på vores egne dommeres tøj.
  • Logo på sponsortavle ophængt i Bøgebjerghallen.
  • Reklame på hjemmesiden www.boegebjerg-if.dk med logo.
  • Link til egen hjemmeside.
  • Sponsor for "dagens kampe".
  • Omtale i forbindelse med levering af artikler til forskellige medier.
  • Omtale i forbindelse med Ungdomspokaler.
  • Annonce i "Bøgebladet", omdeles til ca. 1200 husstande.

Din støtte er uvurderlig for os i vores anstrengelser, for at få en velfungerende forening.

Ved at støtte den lokale idrætsforening støtter du både det lokale idrætsliv og din egen forretning.

Kontakten til vores sponsorer går gennem klubbens sponsorudvalg.

Sponsorudvalgets kontaktperson er Annette Biilmann, der kan træffes pr. mail:sponsor@boegebjerg-if.dk

Prisliste