Kontingent/Træningstider

Kontingentet dækker:

• Løbetrøje med Bøgebjerg Løb logo
  • Træning 12 uger i foråret fra d. 5. marts
  • Træning fra slut af sommerferien til efterårsferien

Desuden kan man som medlem deltage i udvalgte løb og arrangementer, hvor klubber bidrager økonomisk med 50% af startgebyret

Vi afholder også en afslutningsfest i efteråret. Desuden får man rabatmuligheder ved køb af løbesko og løbetøj.

Træningstider

Dato for opstart: Mandag den 5. marts.
Tidspunkt: Kl. 17.00 ved hallen

Træningsdag: Mandag og onsdag kl. 17.00. Onsdagen kan dog være uden træner.

Begynderholdet har træner både mandag og onsdag.

Alle hold starter samtidigt med fælles opvarmning ved hallen. Derefter vælger man, hvilket hold man har lyst til at deltage på denne dag, og de forskellige hold går i gang.

Begynderhold:
Vi starter med at løbe 1 min, og så går vi langsomt fremad.
Børn er velkomne sammen med mor/far.

5 km:
For dem der ønsker at holde den halve time ved lige, og/eller blive hurtigere.

10 km og Halvmaraton:
For dem der ønsker at holde 10 km ved lige, eller har halvmaraton som m